Каталог

Відгуки про інтернет-магазин GreenMarket

 

Нам завжди приємно, коли Ви задоволені отриманими рослинами і ділитися своїм досвідом з іншими користувачами. Ми також відкриті для побажань і скарг, щоб розуміти, в якому напрямку розвиватися.

Якщо у Вас виникла проблема з отриманим посадматеріалом, напишіть нам на цій сторінці або на пошту: info@greenmarket.com.ua. Обіцяємо, що не залишимо Ваше звернення без уваги.

Залиште відгук про роботу інтернет-магазину — допоможіть нам стати краще і бути корисними для Вас.

Залишити відгук
 
Старикова Татьяна Сергеевна
2 Серпня 2020
Спасибо за работу магазина. Посадочный материал просто суппер. Весной заказывала гладиолусы, сейчас вот зацвели. Я в восторге.
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрый день, Татьяна. Спасибо большое за отзыв, он очень важен для нас) С уважением ГринМаркет!
 
Наталія
20 Липня 2020
Доброго дня. Замовляла каллу та три саджанці троянд. Прикро, але жодна із троянд не прийнялась, саджанці повністю почорніли. З каллою усе добре вже зацвіла.
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрий день, Наталя. Нам шкода, що Ви залишилися незадоволені саджанцями троянд. Надішліть фото рослин з етикеткою нашого магазину на пошту info@greenmarket.com.ua для оформлення гарантії.З повагою, Грінмаркет
 
Олександр
14 Липня 2020
Дякую за оперативне обслуговування, рослини були якісні та гарно запаковані, плідної Вам роботи!
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрий день, Олександр. Нам дуже приємно отримувати зворотний зв'язок! Ми працюємо для вас)З повагою ГрінМаркет
 
Любомир
12 Липня 2020
Замовляв насіння близько 20 позицій та саджанці обліпихи. Виконанням, якістю та пакуванням задоволений. Станом на сьогодні насіння дало всходи, а саджанці обліпихи прийнялися та зазеленіли!) рекомендую
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрий день, Любомир. Ми задоволенi! Нам дуже приємно отримувати зворотний зв'язок.З повагою ГрінМаркет
 
Галина
9 Липня 2020
Дуже задоволена заказом. Все вчасно прийшло в гарному стані. Дякую
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрий день, Галина. Нам дуже приємно отримувати зворотний зв'язок! Ми працюємо для вас)З повагою ГрінМаркет
 
Татьяна
9 Липня 2020
Покупала саженцы клематиса и кариоптериса. Пришли в хорошем состоянии, с здоровой корневой системой. Высадила в сад, растут хорошо. Спасибо за саженцы, буду брать еще.
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрый день, Татьяна. Спасибо большое за отзыв, он очень важен для нас) С уважением ГринМаркет!
 
Мария
9 Липня 2020
Благодарю! Все растения прижились что заказывала и радуют нас!) На осень планирую заказывать ещё. Процветания Вам!
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрый день, Мария. Спасибо большое за отзыв, ждем ваши осенние заказы) С уважением ГринМаркет!
 
Василина
8 Липня 2020
Я задоволена покупкою. Буду замовляти ще ) . Дякую за роботу !
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрий день, Василина. Нам дуже приємно отримувати зворотний зв'язок, чекаємо ваших наступних заказів! Ми працюємо для вас)З повагою ГрінМаркет
 
Ирина
8 Липня 2020
Покупкой осталась довольна, все приобретенные растения принялись
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрый день, Ирина. Спасибо большое за отзыв, ждем ваши осенние заказы) С уважением ГринМаркет!
 
Николаева Анна Фёдоровна
7 Липня 2020
Я уже много лет покупаю продукцию с данного сайта. Всё приходит хорошего качества. легко адаптируется . Я очень довольна. Рекомендую. Один недостаток - быстро продукция заканчивается. Если понравилась надо брать сразу.
 
ГринМаркет
3 Серпня 2020
Добрый день, Анна Федеровна! Нам тоже очень приятно работать с вами, спасибо, что выбираете нас!С Уважением ГринМаркет!
Чому ми
Більше 5000 саджанців плодових і декоративних рослин
Професійна
упаковка
Гарантія на відповідність
сортів
Заміна пошкоджених
саджанців