Каталог
Каталог саджанцівНасіння овочівНасіння капусти

Капуста Білоголова Атрія F1 середньопізня

 
Відправка протягом 5 робочих днів
  • Характеристики та опис
  • Запитання
  • Відгуки
Код товару:
 709023
Період посадки кінець:
 квітень
Період посадки старт:
 березень
Колір листків:
 Сірі/сріблястіі/блакитні
Місце посадки:
 Для саду
Тип продукту:
 Насіння
Кімнатна рослина:
 Ні
Запах:
 Так
Вологість землі:
 Помірно волога
Умови поливу:
 Помірний
Кількість в упаковці:
 10 шт
Підходить на зріз:
 Ні
Категорія Епік:
 Насіння овочів
Період цвітіння кінець:
 липень
Період цвітіння старт:
 червень
Розмір квітки/плоду:
 15-20 см
Зона морозостійкості:
 Зона 9-10

У білокачанній капусті багато вітаміну C, кальцію, магнію, калію, заліза та фолієвої кислоти. Ці мікроелементи посилюють опірність організму до вірусних та застудних захворювань. Білокачанна капуста Атрія F1 - середньопізній гібрид з періодом вирощування 115-120 днів.

Зовнішній вигляд

Качани середні та великі, важать 4-8 кг і мають низьку схильність до розтріскування. Внутрішня коцюба невелика, листя синьо-зелене. Форма капустяної головки компактна, плоскоокругла, внутрішня структура качана щільна, без пухкості. Сорт підходить для вживання у свіжому вигляді, ферментації та тривалого зимового зберігання (5-6 місяців).

  • Висота рослини: 50 см.
  • Форма качана: плоскоокругла.
  • Маса качана: 4-8 кг.
  • Термін дозрівання: 115-120 днів.

Смакові якості

У гібрида гарний, трохи солодкуватий смак. Листя пружне, помірно соковите, смачне. Після зброджування капустяна нарізка набуває прозорості та хрумкої консистенції.

Капуста білокачанна Атрія F1 у кулінарії

Кухні різних країн світу пропонують безліч рецептів, за якими можна приготувати білокачанну капусту. Її варять, смажать, тушкують і запікають, додають в овочеві супи, начинки та свіжі салати. Додавання цукру, солі або спецій кардинально змінює смак овочів. Особливе місце у слов'янській кухні займає квашена капуста та страви з неї.

Посадка

Оптимальний час для посіву пізньої капусти – квітень. Розсаду з кількома справжнім листям висаджують наприкінці травня або у квітні. Культура віддає перевагу вологим, багатим перегноєм ґрунтам. Гібрид переносить високі температури та посуху, але віддає перевагу регулярно зволоженим ґрунтам та помірному клімату. Урожай збирають у жовтні.